Despre noi

about image

Ne-am deschis ușile în luna Mai a anului 2002, puțini la număr, timizi și precauți dar cu dorința de a avansa în inimile dumneavoastră. La început meniul nostru nu era lung, bazându-ne pe pizza, paste, sadwich-uri și salate, dar odata cu extinderea noastră, am hotărât să vă oferim o gamă mai variată de produse și servicii. Ne-am creat un produs specific Full House denumit "Mini-calzoni" pe care l-am transformat în marcă înregistrată, astfel ca dumneavoastră să știți cu siguranță că vă bucurați de ceva autentic și de calitate superioară.

De curând am intra în lumea deserturilor, prin torturi la comandă, inițial pentru ocazii mici, ajungând să ne perfecționăm astfel încât să oferim asistența și priceperea noastră pentru evenimente semnificative din viața dumneavoastră. Dar nu ne-am oprit aici, am folosit iscusința și priceperea patiserilor noștri pentru a vă oferi prăjituri de casă pline de savoare și nostalgie. Bucurându-ne de încrederea și susținerea dumneavoastră, am început să oferim și servicii de catering, astfel încât atunci când apelați la noi, să gasiți tot ce aveți nevoie.

Odată cu ascensiunea noastră am continuat să venim cu idei noi, cu servicii diverse, menținând în același timp calitatea promisă și refuzând să ne conformăm cu succesul momentului. Astfel au luat naștere 3 noi concepte marca Full House: Vulcano Pizza, Chicken House și Vulcano pizza and more.

Brandurile noastre

Full House

Full House s-a materializat din dorința de a oferi gălățenilor gusturi noi, autentice și accesibile tuturor. 
Cu ajutorul și susținerea dumneavoastră am reușit să învățăm din cele bune dar și din cele mai puțin bune, am reușit să ne perfecționăm serviciile, să îmbunătățim calitatea produselor și astfel să avansăm după o perioadă de descoperire a pieței și de analizare a preferințelor dumneavoastră. Odată ce am prins curajul și experiența necesară, ne-am întins aripile și am început să ne extindem astfel ca dumneavoastră să ne gasiți în orice colț al Galațiului.

Chicken House

O noua arie pe care ne-am propus să o vizăm este cea a produselor exclusiv din pui și anume conceptul Chicken House, sub marca Full House. 
Chicken House vă întâmpină cu un meniu diversificat la prețuri accesibile, axat pe preparate din pui la rotisor: shaorma, kebab, sandwich-uri, salate și meniuri complete menite să vă cucerească indiferent de preferințe.
Pentru a fi mai aproape de nevoile dumneavoastră am decis ca punctul de lucru Chicken House să funcționeze non-stop, atât în magazin cât și pentru livrările la domiciliu.

Vulcano pizza and more

Brandul Vulcano Pizza and More reprezintă o continuitate a brand-ului deja bineștiut pe piața gălățeană Vulcano Pizza. Acest nou punct de lucru încorporează specificul predecesorului său, preparatele la cuptorul cu lemne, dar aduce o inovație în materie de tehnologie folosită prin piesa sa de rezistență: cuptorul pe lemne și gaz ce oferă o coacere uniformă și rapidă, pizza fiind gata în doar 3 minute de stat în cuptor.
Punctul de lucru Vulcano Pizza and More funcționează non-stop atât în magazin cât și pentru livrările la domiciliu.