Vulcano Pizza and More
Erupe de savoare !

Brandul Vulcano Pizza and More reprezinta o continuitate a brand-ului deja bine stiut pe piata galateana Vulcano Pizza.. Acest nou punct de lucru incorporeaza specificul predecesorului sau, preparatele la cuptorul cu lemne, dar aduce o inovatie in materie de tehnologie folosita, prin piesa sa de rezistenta: cuptorul pe lemne si gaz, ce ofera o coacere uniforma si rapida, pizza fiind gata in numai 3 minute de stat in cuptor.

Ne puteti gasi pe Strada Brailei nr 140 GH(statie Bus , Tiglina2), sau la numarul de telefon 0751 077 300

Vulcano Pizza
Erupe de savoare !

Brandul Vulcano Pizza a aparut ca segment independent a brand-ului Full House. Autenticitatea produselor oferite de Vulcano Pizza vine atat prin modul de preparare si coacere, cat si prin retetele folosite, majoritatea diferite de cele oferite de Full House. Din momentul in care intrati in lumea Vulcano Pizza veti observa ca totul este un spectacol : un spectacol al prepararii, un spectacol al aromelor si nu in ultimul rand un spectacol al savorii.

Meniul contine produsele specific Vulcano Pizza, precum si produse regasite si in spatiile Full House precum salate, sandwich-uri si gustari calde .

Ne puteti gasi pe Strada Brailei nr 155 (statie Bus CEC, Tiglina2), sau la numarul de telefon 0758 117 791

Produse specifice