Despre noi

Cand a inceput

In luna Mai a anului 2002, ne-am deschis usile catre dumneavoastra, putini la numar, timizi, si precauti dar cu dorinta de a avansa in inimi.

Cu ajutorul si sustinerea dumneavoastra am reusit sa invatam din cele bune dar din cele mai putin bune; cu ajutorul dumneavoastra am reusit sane perfectionam serviciile, sa imbunatatim calitatea produselor, astfel incat, dupa o perioada de descoperire a pietei si de analizare a preferintelor dumneavoastra, am reusit sa avansam.

Odata ce am prins curajul si experienta necesara, ne-am intins aripile si am inceput sa ne extindem, astfel ca dumneavoastra sa ne gasiti in orice colt al Galatiului.

La inceput meniul nostru nu era lung, bazandu-ne pe Pizza, Paste, Sandwich-uri si Salate, dar odata cu extinderea noastra, am hotarat sa va oferim o gama mai variata de produse, si servicii.

Ne-am creat un produs specific Full House, si anume Mini-Calzoni, l-am transformat in Marca Inregistrata, astfel ca dumneavoastra sa stiti cu siguranta ca va bucurati de ceva autentic si de calitate superioara.

In curand am deschis usile unui nou segment: cel al deserturilor. Am inceput prin torturi la comanda, initial pentru ocazii mici, ajungand sa ne perfectionam astfel incat sa oferim asistenta si priceperea noastra pentru evenimente semnificative din viata dumneavoastra. Dar nu ne-am oprit aici, am folosit iscusinta si priceperea patisierilor nostri pentru a va oferi prajituri de casa, pline de savoare si nostalgie.

Bucurandu-ne de increderea si sustinerea dumneavoastra, am inceput sa oferim si servicii de catering, astfel incat atunci cand apelati la noi, sa gasiti tot ce aveti nevoie.

Produse specifice

Cum a continuat

Odata cu ascensiunea noastra, nu ne-am conformat cu succesul momentului, ci am continuat sa venim cu idei noi, cu servicii diverse, mentinand in schimb calitatea promisa.

Asa am dat nastere unui nou concept marca Full House: Vulcano Pizza. Vulcano Pizza este un segment ce vizeaza produsele obtinute cu ajutorul cuptorului cu lemne, si cu o multitudine de sortimente de pizza, diferite de cele comenrcializate prin brand-ul Full House

O noua arie ce ne-am propus sa o vizam este cea a produselor exclusiv din pui, si anume conceptul Chicken House . Sub marca Full House, Chicken House se separa prin produse din pui de la pui la rotisor, shaorma, kebab pana la oferte de meniuri complete menite a va satisface nevoile, indiferent de preferinte!

Pentru a fi mai aproape de nevoile dumneavoastra, am decis ca punctul de lucru Chicken House sa functioneze Non-Stop, atat in magazin cat si pentru livrarile la domiciliu.

Brandul Vulcano Pizza and More reprezinta o continuitate a brand-ului deja bine stiut pe piata galateana Vulcano Pizza.. Acest nou punct de lucru incorporeaza specificul predecesorului sau, preparatele la cuptorul cu lemne, dar aduce o inovatie in materie de tehnologie folosita, prin piesa sa de rezistenta: cuptorul pe lemne si gaz, ce ofera o coacere uniforma si rapida, pizza fiind gata in numai 3 minute de stat in cuptor

Pentru a fi mai aproape de nevoile dumneavoastra, am decis ca punctele de lucru Chicken House si Vulcano Pizza and More sa functioneze Non-Stop, atat in magazin cat si pentru livrarile la domiciliu.