Catering Evenimente
Cunoscuta prin calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai, Full House vine pe piata galateana a serviciilor de catering cu o oferta caracterizata prin creativitate, mancare exceptionala si flexibilitate. Preparatele noastre culinare, pastreaza caracteristicile bucatariei traditionale romanesti dar si pe cele ale bucatariei internationale cu care lucram. Nu am uitat o întreaga gama de produse de post, de preparate pentru lacto-vegetarieni si pentru ovo-lacto-vegetarieni ca si pentru cei care au nevoie de dieta.
Specialistii nostri ofera servicii personalizate de catering pentru firme si persoane fizice: catering mese festive, bufet suedez, receptii, dineuri, majorate, aniversari, reuniuni, petreceri pentru copii, zile onomastice, catering pentru gradinite. Creativitatea, bunul gust, maiestria si preparatele alese sunt ingredientele cu adevarat speciale.
Comenzile de catering pentru evenimente se preiau cu minim 48 ore înainte, la numerele de telefon : 0236 432 898 | 0752 291 014 .
Asiguram transportul gratuit.

Catering evenimente bufet suedez

Galerie evenimente